Menu

Search

 • I like my money right,
  where i can see it:  

 • Interior Junkie

  28-09-2020

  Mag ik je even voorstellen, mijn interieur blog:
  Interior Junkie

  Omdat wonen voor mij, Elisah Jacobs, verslavend werkt. Na het kopen van mijn eerste koophuis borrelde er iets in mij naar boven wat er blijkbaar altijd al heeft gezeten: een passie én flinke obsessie voor interieur. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest als lifestyle journalist schrijf ik tegenwoordig over datgene waar mijn hart echt ligt: interieur. ‘Home’ is immers ‘where the heart is’. Toen ik na een sollicitatiegesprek bij een bekend woonblad werd afgewezen, puur en alleen omdat ze me te ondernemend vonden, wist ik het zeker: ik ga lekker voor mezelf beginnen met mijn eigen interieur blog!

  Dat was in 2012 en sindsdien is Interior Junkie mijn fulltime baan waarvoor ik regelmatig hometours film en fotografeer, (mini)make-overs doe bij anderen thuis, Design Weeks in binnen- en buitenland afstruin, heel veel inspiratie opdoe tijdens vele inspirerende reisjes én ‘heel af en toe’ mijn eigen huis onder handen neem!

  Naas het blog- en videogedeelte kun je bij mij ook terecht voor interieuradviezen, interieur insta cursussen en ondernemers brainstorm sessies voor als je, net als ik, onderneemt en tips wilt hebben van een pro.


  Scroll gerust even door mijn blog en…. make yourself feel at home!

  Een woongroet,

  Elisah Jacobs
  Interior Junkie

  Samenwerkingen

  Say Hi!
 • Laatste blogpost
 • Menu