Menu

Search

  • I like my money right
    where i can see it:

  • 22-10-2024

    26 juni, 2016

    Woonwinkelen @ Festen in Maastricht

    Myrna en Ruth werden uitgenodigd om Maastricht te verkennen. A lopend door deze stad voelde het als een vakantie in eigen land. Naast dat Maastricht leuke interieurhotspots heeft, kun je ook heerlijk eten en drinken in Interior Junkie proof hotspots, zoals Festen.

    Net als nolabels zit Festen zich ook in de Minckelersstraat. Wil je iets voor je woning, ben je op zoek naar vrolijke lees- en schrijfwaren, een hip cadeautje of heb je gewoon zin om een uurtje rond te snuffelen? Dat kan zeker in deze winkel, want hier is van alles te vinden. Wij werden aardig hebberig in deze winkel, want in elk hoekje van de winkelruimte vind je wel weer iets nieuws. Ligt Maasticht nou een beetje uit de richting? Ze hebben ook een webshop, helaas staat hier niet alles op dus dat is een goede reden om toch maar eens een weekendje Maastricht te plannen. Zeker een aanrader.

    Waar vind je het?!

    Festen vind je in de Minckelersstraat 1A.

    Maastricht_Interiorjunkie_5

    Maastricht_Interiorjunkie_6

    Maastricht_Interiorjunkie_7

    Maastricht_Interiorjunkie_1

    Beeld: Ruth

    Nog meer hotspots in Maastricht:

    Ruth

    Ruth heeft net haar Bachelor Bouwkunde afgerond op de Technische Universiteit in Eindhoven en is nog zoekende naar een vervolgmaster. Dat ze iets met interieur heeft, blijkt uit oude schriftjes van de basisschool waar ze maar plattegrondjes in bleef tekenen. Naast het internet en rommelmarkten afstruinen voor inspiratie en mooie spullen, houdt ze ook van dingen zelf maken. Haar ideale interieur: een minimalistische basis, met haar kleurrijke verzameling spullen en meubels om het aan te kleden. Daarnaast loopt ze part-time stage bij Interior Junkie.

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Ontdek meerWoonverhalen

  • Laatste blogpost
  • Menu