Menu

Search

  • I like my money right
    where i can see it:

  • 22-10-2024

    23 juni, 2018

    Weekendinspiratie: mooi opgemaakte bedden

    Een bed is natuurlijk extra fijn om in te slapen als ‘ie er mooi uit ziet. Ik ging daarom op zoek naar wat inspirerend beeld van mooi opgemaakte bedden. Wedden dat jouw bed er na het lezen van deze posts ook als een pareltje bij ligt? Oh, enne alvast sweet dreams! 

    Ga voor wit

    Wit beddengoed staat mooi in bijna elke slaapkamer. Wit kan namelijk overal mee gecombineerd worden. Hierdoor hoef je niet te twijfelen of  je accessoires in je slaapkamer wel matchen bij je beddengoed. Het wordt alleen wel een ander verhaal als je een zwarte kat hebt… Ook fijn: wit geeft een altijd een frisse uitstraling en het oogt heerlijk sereen.

    opgemaakte-bedden

    opgemaakte-bedden-3

    opgemaakte-bedden-4

    opgemaakte-bedden-5

    Ga voor contrast

    Naast het feit dat de kleur wit een frisse uitstraling aan een bed geeft kan je met deze tint ook contrasteren: houd je hoeslaken of dekbedovertrek wit en leg hier wat kussens op met een opvallende kleur of vrolijk patroon. Je kan ook gaan voor een dekbedovertrek die een diepe donkere kleur heeft en deze weer combineren met een wit hoeslaken. Dan springt het wit er echt uit.

    opgemaakte-bedden-6

    opgemaakte-bedden-7

    Fijne accessoires

    Een mooi opgemaakt bed is natuurlijk een must voor een mooie slaapkamer (denk maar aan het ultieme hotelbed) maar accessoires om je bed heen zijn natuurlijk ook belangrijk voor een sfeervolle kamer. Denk aan een mooi vloerkleed, een kek nachtlampje of een speels nachtkastje.

    opgemaakte-bedden-8

    opgemaakte-bedden-9

    opgemaakte-bedden-10

    En hoe ziet jouw slaapkamer eruit?

    Beeld gevonden via:

    1. Covet House. 2. Nedgis. 3+4.  Cranmore Home. 5. White & Green. 6. Covet House. 7. Brabbu Design Forces. 8+9. AUDENZA. 10. Da Wanda.

    lisaemmaLisa studeert Media & Communicatie in hartje Utrecht. Ze heeft een grote passie voor mode, interieur en reizen. Ook is ze van jongs af aan al verslaafd aan schrijven. Ze werd bekend bij het publiek in 2013, toen ze haar eerste modeblog genaamd ‘Lisa Emma’ lanceerde. Na een aantal jaar fanatiek bloggen, besloot ze haar fashion blog offline te halen. Ze is een tijdje off the record geweest, maar kon het uiteindelijk toch niet laten om weer achter haar laptop te kruipen en teksten te gaan schrijven. Ze is verder gegaan onder de naam ‘Lisa Emma’ waar mode, reizen, food én interieur nu centraal staan. Voor Interior Junkie schrijft ze nu artikels waarin ze haar passie en ideeën deelt omtrent interieur. Volg Lisa op Instagram en haar site.

    Geef een reactie

    Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

    Ontdek meerWoonverhalen

  • Laatste blogpost
  • Menu