Menu

Search

 • I like my money right,
  where i can see it:  

 • Interior Junkie

  14-08-2020

  31 december, 2012

  interiorjunkie

  The Travel Diaries


  Eind 2011 nam ik mezelf voor veel te gaan reizen in 2012. Voor business én voor pleasure. Waar ik allemaal ben geweest?! Check m’n reisdagboek in beeld.

  Het jaar 2012 was al niet begonnen of hij is ook zo weer geëindigd. Op naar 2013. Het einde van de wereld hebben we gelukkig allemaal overleefd en nu staat er weer een nieuw avontuur voor de deur. Afgelopen jaar was voor mij een jaar van uitersten: zo hakte ik de knoop door en zette m’n eigen tekstbureau op én ging Interior Junkie begin september eindelijk live.
  Ook op reisgebied heb ik de allermooiste plekjes gezien: logeren in een superchique villa op Ibiza, voor een modemerk afreizen naar Berlijn en samen met een modevriendin een paar dagen bij boeken (ik was er toch…), een roadtrip met vrienden naar Parijs en op de laatste avond poepsjiek dineren in Hotel Costes (mét cocktails), magisch dineren op 80 meter diepte in de mijnen van Tytyri vlakbij Helsinki én cocktails drinken op 350 meter diepte, hondenslee rijden op de vroege ochtend in de dauw in Tsjechië, de 865 meter hoge Burj Khalifa beklimmen én kameel rijden in Dubai (en natuurlijk heel veel Magnolia Bakery cupcakes eten in de Dubai Mall, want die waren er ook) en hemels verblijven op één van de 1190 eilandjes op de Malediven. Op reisgebied heb ik niets te klagen gehad.
  In januari vlieg ik weer naar een hele leuke stad in Europa. Wordt vervolgd…

  © Elisah Jacobs

  Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Ontdek meerWoonverhalen

 • Laatste blogpost
 • Menu